Nyári összefüggő gyakorlat

A nyári gyakorlat alatt kitöltendő jelenléti ív letölthető formában.

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK:

Egyéni szervezés esetén a kiválasztott munkahely és az iskola között, a nyári összefüggő gyakorlatra, együttműködési megállapodást kell kötni. 

Egyéni szervezés esetén erre idén 2020. április 14-ig van lehetőség!  Amennyiben a tanuló eddig az időpontig nem adja le a fogadó cég által aláírt befogadó nyilatkozatát vagy  az együttműködési megállapodását, akkor az iskola keres gyakorlati helyet számára. Ez esetben a gyakorlat beosztásáról 2020. május 31-ig tájékoztatjuk az érintetteket.

Az együttműködési megállapodásban szereplő  juttatás (heti összegként megadva) a minimum összeg, amit a cégeknek kötelezően adniuk kell a gyakorlaton részt vevő tanulóknak.
Amelyik cég ennél többet szeretne adni, megemelheti ezt az összeget.

GÉPÉSZ-együttműködési-megállapodás-nyári-gyakorlatra 2020-03-10

ELEKTRO-együttműködési-megállapodás-nyári-gyakorlatra 2020-03-10

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ:

A Megállapodás első oldalán, a cég adatainál  a FOGADÓ CÉG statisztikai számjelét is fel kell tüntetni! Ezt a számot általában csak a könyvelők szokták ismerni, de az interneten található tájékoztatás arról, hogyan kell képezni! Nyilvántartási száma csak az oktatásra (is) szakosodott cégeknek van!
A kettő darab táblázatban világoskék színnel jelöltük azokat az oszlopokat, amiket még ki kell töltenie a cégeknek, azokon túl, amiket már előre beírtunk!

1.1 táblázat:
ide azt kell beírni, hogy évfolyamonként hány diák megy (évfolyamonként bontva)!
1.3 táblázat:
a, a diák neve és OM száma (oktatási azonosítója , ami egy 7-es számmal kezdődik és 11 számjegyből áll) NEM A DIÁKIGAZOLVÁNY SZÁMA!!
c, a diák évfolyama és osztálya
j,  a konkrét időpont, amikor megy /mennek gyakorlatra (-tól- ig), tehát nem az első oldalon lévő intervallum, hanem az a 4 hét, amikor ott van! Indulónap hétfővel számolva, zárónap péntekkel!
k,   a konkrét hely, ahol a gyakorlatuk lesz. Ez nem mindig egyezik meg a cégek székhelyével!
m, a gyakorlatot vezető személy neve és elérhetősége – tehát  annak a neve és elérhetősége, aki foglalkozik a diákkal/diákokkal
Az első oldalon a dátumot ne változtassák meg legyenek szívesek, mert az nem egyezik az 1.3 táblázatban szereplő konkrét 4 hét időpontjával, mivel az előbbi az egy biztonsági időkeret.

Az együttműködési megállapodásokat 3 eredeti példányban, aláírva, lepecsételve egy borítékba téve, a PORTÁN  lehet leadni! A porta 24 órás! 
Amennyiben kérdésük van a gyakorlat.mechatronika@gmail címre írjanak, Pomázi Anitának.

Budapest, 2020.március

 

Minden vélemény számít!