Jogi nyilatkozat

 1. Általános tájékoztatás:
   1. A ‘mechatronika.hu’ weboldalt a Mechatronikai Szakközépiskola (a továbbiakban: Üzemeltető és Tulajdonos) üzemelteti. Az üzemeltető és weboldalának adatai:

  |

  Székhely: 1118 Budapest, Rétköz utca
  39.
  Működési telephely: 1118 Budapest, Rétköz utca
  39.
  Képviselő: Barna Gergely
  OM-azonosító: 035306
  E-mail: info@mechatronika.hu
  Portálmotor típusa: WordPress
  Verziószám: 4.0_hu-HU
  Beüzemelésének időpontja: 2013. október 28.
  (hétfő), de. 02:54:22
  1. A ‘mechatronika.hu’ weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat.
  2. A ‘mechatronika.hu’ weboldalon közvetlenül semmilyen szolgáltatás nem rendelhető meg, a Mechatronikai Szakközépiskola közvetlenül semmilyen elektronikus kereskedelmi szolgáltatást nem nyújt. A weboldalon elérhetővé tett tartalom tekintetében, illetve a linkek segítségével elérhető egyes szolgáltatások tekintetében kizárólag csak információ-közzétételi szándékának jelzésére szolgálnak.
 2. Szerzői jogvédelem:
  1. A weboldal és az azon megjelenő műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Tulajdonos jogosult.
  2. A weboldalon keresztül elérhető linkek tekintetében az adott oldal szerkesztője minősül a szerzői jog jogosultjának.
  3. A ‘mechatronika.hu’ domain alá tartozó oldalak, aloldalak tartalmai csak a szerző hozzájárulásával és az intézmény engedélyével, nyilatkozatával és abban foglalt feltételekkel; csak és kizárólag eredeti, módosítástól mentes változatban használható fel további harmadik fél általi felhasználásra.
 3. A honlap használatának feltételei:
  1. A honlapot megtekintő felhasználó a honlap tartalmának kizárólag magáncélú felhasználására – azaz “on-line hozzáférésre”, a weboldal egyes részeinek a felhasználó által használt számítógépe merevlemezén történő rögzítésére, másolására vagy kinyomtatására – jogosult.
  2. A felhasználó kifejezetten nem jogosult az adott tartalom többszörözésére, újrafelhasználására, terjesztésére, bármilyen eszközzel és formában történő átvételére, adatbázisában történő tárolására, letölthetővé tételére, valamint a tartalom saját tartalomként való feltüntetésére, kereskedelmi forgalomba hozatalára sem ellenérték fejében, sem anélkül.
 4. Felelősség a szolgáltatásért:
  1. A Tulajdonos törekszik a weboldalon található információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, hibátlanságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért sem az Üzemeltető nem vállal felelősséget.
  2. A weboldalon található linkek segítségével elérhető más weboldalakon található információkat az Üzemeltető nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességéért az Üzemeltető nem vállal felelősséget.
  3. Az Üzemeltető nem garantálja a weboldalon található funkciók zavartalan és hibamentes működését. Az Üzemeltető nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldallal kapcsolatban, annak használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.
 5. Tulajdonos:

Mechatronikai Szakközépiskola (OM 035306)

Minden vélemény számít!