Érettségire épülő képzéseink

Légy technikus a Mechatronikai Technikumban!

Érettségi után 2 éves, vagy szakirányú ágazati érettségi után 1 éves képzéseinket szeretnénk röviden bemutatni!

Elektronika011Elektronikai Technikus
Ha érdekel az elektronika és az elektronikus berendezések működése és az ipari irányítástechnika (PLC), akkor itt a helyed! Ha szeretnél a legkorszerűbb (robotok, 3D nyomtatás) technológiákkal dolgozni és ösztöndíjat is kapni, akkor ez a szakma Neked való! A szakmát választók a XXI. század keresett szakemberei közé tartoznak, akik kiemelkedő elhelyezkedési eséllyel bírnak a munkaerőpiacon.

automatika01Automatikai technikus
Megismered az elektronikai berendezések szerkezetét, működését. Pneumatikus kapcsolásokat készítesz és elsajátítod a PLC programozást is. Találkozol KUKA, Fanuc, Mitsubishi robotokkal és megtanulod szerkezeti felépítésüket, működésüket, programozásukat. Remek választás azok számára, akik nyitottak szakirányú felsőfokú tanulmányok folytatására.

Mechatronikai technikusFanuc robot kép01
Képzésünk során olyan területeket ismerhetsz meg, amelyekben a mechanika és az elektrotechnika különböző megoldásai integráltan működnek. Megtanulhatod, hogyan automatizálhatók a gyártósorok és hogyan írj programokat az eszközök irányításához. Ezt a képzést ajánljuk minden műszaki érdeklődésű fiatal számára, aki szeret gépeket szerelni, javítani.

Duális partnereink a technikusi képzésben:
Festo-AM Kft.
Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.
Siemens Energy Zrt. Várjuk jelentkezésedet ösztöndíjas képzéseinkre!

jelentkezési lap_technikusi képzésre

Végző technikusaink keresettek a munkaerő piacon, sok diákunknak már ott van a zsebében a munkaszerződés az utolsó vizsgák idején. Jelentkezz még ma!