Óriási siker a MECHA Természettudományos Önképző Köre (Mecha TÖK) 2. előadásán

tkiss2013. október 18-án, péntek délután 3 órakor került sor a Mecha Természettudományos Önképző Körének soron következő előadására. Volt tanítványunk, Kis Dávid, aki 2010-ben érettségizett nálunk kiváló eredménnyel, tartott egy fantasztikus előadást a BME Formula Racing Team-ben végzett munkájáról.
Dávid a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki karának harmadéves hallgatója, és immár 3 éve tagja annak a csapatnak, akik mérnöki munkájukkal, tudásukkal részt vesznek a jövő forma1-es autóinak tervezésében, kivitelezésében és a megépített autóval való versenyzésben.
Az előadás témája, no meg az, hogy egy volt diáktársuk tartotta, sokakat maradásra csábított még péntek délután is. A majdnem 100! főből álló közönség, akik között több tanár, szülő és leendő mechás is volt, érdeklődéssel és hihetetlen fegyelemmel hallgatta Dávid beszámolóját. A volt diákunk nagy tudásról és lelkesedésről tett tanúbizonyságot.


A következő előadásra november 22-én kerül sor, ahol az ELTE Környezetfizika tanszékének segítségével a klímaváltozás és annak társadalmi, természettudományos hatásaival ismerkedhetünk meg. Mindenkit szeretettel várunk!

Bővebb információ: www.mechatok.atw.hu Oláh Éva

Minden vélemény számít!