Kedves Szülők, Gondviselők!

Röviden szeretném Önöket tájékoztatni mai tantestületei értekezletünk eredményéről és néhány aktuális kérdésről.

Ha gyermekük el szeretné hozni vagy Önökkel hozatni az iskolában felejtett holmijait, akkor ezt holnap vagy holnapután 8:00 és 18:00 között megteheti. Nem kívánjuk korlátozni Önöket mindennapjaik szervezésben, mert összesen az egész iskolából 19 fő jelezte, hogy be szeretne jönni az iskolába. A portán kézfertőtlenítés után jöhetnek be a gyerekek. Egyszerre öt tanuló tartózkodhat az iskolában.

Kérem, jelezzék az osztályfőnöknek, ha gyermekük étkeztetését nem tudják semmiképpen megoldani, mert akkor felvesszük a kapcsolatot az illetékes önkormányzattal.

Kérem, hogy naponta a Kréta felületen keresztül tájékozódjanak a napi tanítás rendjéről. Az elektronikus tanórák holnaptól az aktuális órarend szerint folynak.

  • A Kréta haladási naplóban találják az órák tananyagát és a házi feladatokat, beadandó munkákat és a határidőket. Ezen túlmenően a csoportokat tanító pedagógusok ímélen, Facebook-on, messengeren vagy egyéb fórumokon konzultálnak a tanulókkal. A szakmai gyakorlatokat tanító iskolai és a cégeknél dolgozó pedagógusok is projektfeladatokat fognak adni, és segítik gyermekeiket ezek teljesítésében.
  • Ez a fajta tanítási rend a tanulóktól komoly önfegyelmet, önállóságot és felelős időbeosztást igényel. Ezt segítendő minden tanulónak egy online reflektív naplóban kell naponta rögzítenie aznapi feladatait, előrehaladását és a pedagógussal tartandó kapcsolat intenzitását. A reflektív naplókat az osztályfőnök hetente átnézi és szükség esetén egyeztet a szülőkkel és a pedagógusokkal.  A reflektív naplók elérhetőségét holnap küldjük el a tanulóknak.

Kérjük, hogy támogassák gyermekeiket a mindennapok sikeres menedzselésében. Kollégáim sok új módszert és lehetőséget igyekeznek majd kipróbálni, hogy gyermekük sikeresen teljesítse a tanév követelményeit.

Üdvözlettel és támogatásukat köszönve:  Dr. Majorosi Anna   tagintézmény-vezető