Őszi szünet a Balkánon 2018. október 27-31.

aaa5 FELEJTHETETLEN NAP, RENGETEG LÁTNIVALÓVAL
MOSTAR, SARAJEVO, DUBROVNIK, és a KOTORI-ÖBÖL

Szereted a gyrost, és a kebabot sem veted meg? Esetleg a bazárokat is szívesen járod? Érdekel az építészet vagy a mi generációnk legközelebbi háborús történelme, akkor gyere, nézzük meg együtt Boszniát, Montenegrót, és a Horvát tengerpartot…..

Indulás:                      2018. október 27-én, a kora reggeli órákban
Részvételi díj:            65.000 Ft/fő (busz, idegenvezetés, ágynemű és törölköző, programok, szálloda reggelivel 2 éj Mostarban,  1 éj a Kotori-öböl környékén, 1 éj Sarajevoban)  ez az ár min. 35 fő jelentkezésénél, és 330 Ft-os Eurónál tartható.
Nem tartalmazza:      reggelin kívüli étkezések, Dubrovnik hajókirándulás 15 Eur/fő, utasbiztosítás, útlemondási biztosítás
Látnivalók:                 Mostarban : Öreg-híd, Koski mehmet pasa dzsámija, kézművesek utcája, piac, Karadoz bég dzsámija
Mostar környékén: Blagajba a Buna forrása, a dervis kolostor, Pociteljben egy műemlékváros, török fürdő, dzsámi,  egy várrom, és a Kravica vizesés.
Dubrovnikban: Pile-kapu, Onofrio-kút, Stradun, Sponza-palota, Óratorony, Szt. Balázs katedrális, Orlando szobor
Sarajevoban:  emlékezés lángja, Ferhadija, vásárcsarnok, Szűz Mária templom, Jézus Szt. Szíve katedrális, Ferhat bég dzsámija, bég bezisztán, Bascarsija (a nagy bazár), Gazid Husrev bég dzsámija, medresza, Sebilj-kút.
Előleg:                       32.500 Ft  amit az iskola pénztárába kell fizetni 2018. szeptember 15-ig!
Befizetés:                  32.500 Ft  2018. október 10-ig.
Útlemondási biztosítás hiányában (ami csak az előleg fizetéskor köthető, a részvételi díj 1,5%-a, és csak baleset vagy igazolt betegség esetén fizeti a biztosító a 20% önrész feletti összeget) csak utas cserével oldható meg az utazás lemondása.