Monthly Archives: október 2020

Kedves Szülők és 8. osztályos diákok!

igA nagy érdeklődésnek köszönhetően 2020. november 19-én 18:00 órakor ismét tájékoztatót tartunk, melyben bemutatjuk iskolánkat és a 2021-2022-es tanévben induló képzéseinket!
A program regisztrációhoz kötött!
A program online kerül megtartásra, melyről a regisztrációt követően e-mailben értesítjük Önöket!   Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
Iskolavezetés

VáramechaKapcsolódjanak hozzánk online, videóinkon keresztül is:
Iskolanéző videónk A videót készítette: Seenger Márton 10.B
Vár rád a Mecha!  A videót készítette: Harcos Edvárd 11.N
30 legjobb dolog a Mechában! A videót készítette a tavalyi 9.B osztály Bartkóné Vargha Mária osztályfőnök vezetésével.

Október 23.

IMG_9606Az idei tanévben iskolánkban az 1956. október 23 – án kitört forradalom és szabadságharc tiszteletére és emlékére a 9. Ny osztály diákjai készítettek rádiós ünnepi műsort Októberi bőröndmese címmel. Köszönet érte a szereplő diákoknak, Kovács Tibor tanár úrnak, a stúdiósoknak és Lukács Anita tanárnőnek! Plakátok

Ebéd lemondása a hibrid oktatás időszaka alatt

Kedves Szülők!

A Hibrid órarend bevezetése miatt, mely folyamatosan változik, minden osztály digitális oktatási napján automatikusan lemondjuk az ebédet. A lemondott napok a következő hónapban jóváíródnak. Kérem a diákokat, minél előbb jelezzék, ha a konyhán azt a választ kapják „nem vagy a listán”! Segítségüket és megértésüket előre is köszönjük!

Munkatársat keresünk

A Budapesti Gépészeti SZC több évtizedes tradíciójú Mechatronikai Technikuma mechatronikai mérnök, gépészmérnök oktatót keres azonnali kezdéssel.

Főbb feladatok, munkák:

  • a tanuló szakmai oktatása, illetve szakmai képzése
  • a képzési és kimeneti követelményekben és a programkövetelményben meghatározott törzsanyag átadása, elsajátításának ellenőrzése

További információk

Programjaink a Kódolás hetén

KépkivágásIdén is csatlakozunk az “Europe Code Week”-hez, ezen a héten az iskolánkban 3 alkalmat biztosítunk arra, hogy belelendülj a kódolásba!
Kipróbálhatod hogy kezdj el a Pythonnal, vagy az Arduinóval programozni, illetve hogyan írj kóddal weblapot! A helyek korlátozottak, kedd déli jelentkezhetsz személyesen Vereb Márta, Baky Zsolt és Dormán Miklós tanároknál.

Téma: Időpontok: Helyszínek:
Ismerkedjünk a  Pythonnal!  / Vereb Márta 2020. október 20. kedd 8-9. óra 123-as terem
Webkódolás / Baky Zsolt 2020. október 21. szerda 8.óra 122-es terem
Ismerkedjünk az Arduinoval! / Dormán Miklós 2020. október 22. csütörtök 1-2. óra 121-es terem