Monthly Archives: február 2018

Tájékoztatás az ingyenes nyelvvizsgáról

letöltésKedves Szülők, kedves Tanulók !

Bizonyára tudomásuk van arról, hogy az állam megtéríti a 2018. január 1. után letett első sikeres középfokú komplex nyelvvizsga és az azzal egyenértékű emelt szintű idegen nyelvű érettségi vizsga, vagy a felsőfokú komplex nyelvvizsga díját minden 35 év alatti fiatalnak akkor is, ha már rendelkezik korábbról nyelvvizsgával. További információ az alábbi linken érhető el!

SZOCIOPOLY – színházi társasjáték

IMG_86402018. február 13-án a MENTŐCSÓNAK EGYSÉG előadását és interaktív társasjátékát élhették át, élvezhették a 11/A osztály tanulói. A Szociopoly című interaktív színházi  társasjáték Fábián Gábor rendezésében a VIII. Kaposvári Assitej Biennálén elnyerte a legjobb ifjúsági színházi előadásnak járó Üveghegy-díjat.

Edutus bemutató

IMG_8277Előadást tartott iskolánkban Palotai Péter az Edutus Egyetem végzős hallgatója, aki bemutatta az intézményében folyó képzéseket, majd tájékoztatta diákjainkat a Lego robot olimpiáról.
A World Robot Olympiad Lego robotversenyről további információk itt található!
Az iskoláról szóló szórólap itt tölthető le!
A technikus osztály februárban szakmai látogatást tesz az Edutus korszerű berendezésekkel felszerelt laborjaiban: lézerlabor, pneumatikai, elektronikai labor  és 3 koordinátás mérőlabor.